Terug naar overzicht

Volgend project

Total Shoe Concept

Het internationale bedrijf Total Shoe Concept heeft een online vraag/aanbod tool ontwikkeld voor bedrijven binnen de schoenen-branche. Schoenproducenten kunnen hiermee gemakkelijk zoeken naar suppliers over de hele wereld die materialen aanbieden zoals leer, zolen, accessoires etc. De suppliers kunnen zelf een profiel aanmaken op de website van TSC, zodat zij gevonden worden door schoenproducenten.

 

TSC had al een logo en de website werd ontwikkeld door een andere partij. Studio MELT werd benaderd om een visitekaartje en een digitale brochure te ontwerpen.

Het visitekaartje moest om te starten vooral functioneel zijn en is dan ook eenvoudig gehouden. De brochure is bedoeld om suppliers te informeren over TSC en de werking van de website. De vereisten waren hierbij dat de brochure de nodige informatie kort maar bondig over zou brengen, ondersteund door beeldmateriaal.  

Enerzijds mocht de brochure authenticiteit uitstralen, anderzijds moest deze strak en modern zijn. Hij zal via de mail naar fabrieken over de hele wereld verstuurd worden, om een zo groot mogelijk netwerk op de website te creëren! 

flyer ontwerp zeeland, flyers, grafisch ontwerp
flyer ontwerp zeeland, flyers, grafisch ontwerp