CREATIEF ONTWERPBUREAU

HUISSTIJLEN - DRUKWERK - PERSOONLIJK ONTWERP

 
vorm-22.png

TWO MINDS, MANY IDEAS, ONE RESULT

LET'S BLEND OUR IDEAS AND CREATE!

DSC05149-lichter.jpg

Bijj Studio Melt werken we samen. We werken op gevoel. Maar we denken ook verder. Bijvoorbeeld aan wat je wil bereiken met een ontwerp. Door ideeën, strategie en creativiteit te laten samensmelten komen we tot één resultaat. Een prachtig design. Een krachtige branding. Een persoonlijk ontwerp. 

Smilinn-website.jpg

EEN GOEDE BRANDING...

KAN WONDEREN DOEN VOOR JE BEDRIJF!

Een goede branding wil zeggen dat jouw bedrijf een eigen uitstraling heeft, en dat deze in álle uitingen terug komt. De look & feel die je overbrengt zal precies jouw ideale klant aanspreken! Met een mooie huisstijl voel je je ook nog eens stukken zelfverzekerder als ondernemer. Want jouw bedrijf staat als een huis!

BENIEUWD NAAR DE AANPAK?

vorm-22.png
DSC05200-lichter.jpg

ALS WE HET DOEN, DOEN WE HET GOED!

Als we samen aan de slag gaan wil ik eerst meer te weten komen over je bedrijf. Want pas als we helemaal duidelijk hebben wie je bent, wat je doet en waarom je dit doet, kunnen we gericht een huisstijl gaan vormgeven. Jouw drijfveer en je ideale klant staan centraal: Wanneer we deze kennen, kunnen we een branding vormgeven die JOU uitstraalt en JE KLANT aanspreekt!

WAT HOUDT EEN BRANDING BIJ STUDIO MELT PRECIES IN?

 

Bij een branding ontwerpen we een complete visuele basis. Zo krijg je naast een logo ook jouw eigen kleurenpallet, typografie, vormen, achtergronden en/of illustraties. Deze elementen kun je in al je uitingen laten samenkomen, en zo is de uitstraling van je bedrijf altijd herkenbaar. Dit is duidelijk voor de klant, én handig voor jezelf. Er is namelijk snel een nieuw ontwerp samengesteld als de basis al bepaald is.

BRANDING PAKKETTEN

Afhankelijk van je behoefte, of de investering die je wilt maken, kun je kiezen uit 2 branding-pakketten.

Deze zijn variabel: We passen hem aan aan jouw exacte wensen. 

 
complete branding-kleur2-23.png
branding.jpg

BASIC BRANDING

Dit pakket is een perfecte basis om je bedrijf een mooie, professionele visuele basis te geven. We gaan op zoek naar jouw identiteit en samen ontwikkelen we een logo, kleurenpallet, typografie en overige componenten die worden vastgelegd in je eigen Brandbook. Hiermee kan  (later) in een handomdraai alles wat je nodig hebt worden vormgegeven in de juiste stijl.

Lees meer

FULL BRANDING

Lees meer

You want it all! En gelijk heb je. Je wilt niet alleen een logo en brandbook, maar ook drukwerk en / of digitale bestanden in je nieuwe huisstijl. En misschien wel een aantal tools om je nieuwe huisstijl gemakkelijk zelf toe te passen in bijvoorbeeld je social media of eigen documenten en prints. Dit pakket is zelf in te delen en uit te breiden met de vormgeving voor je website.

smilinn.jpg

VORMGEVING DIGITAAL- OF DRUKWERK

HEB JE AL EEN BASIS EN HEB JE ALLEEN EEN MOOI ONTWERP VOOR BIJVOORBEELD DRUKWERK NODIG?

Bijvoorbeeld een infographic, magazine, visitekaartje, menukaart, illustratie, poster, folder, bestickering, packaging..

Ook dit kan ik voor je doen!

lijst.jpg
Free grid flyer showcase mockup.jpg
flyer1.jpg
flyer1.jpg
Lees meer

LONG TERM

LANGDURIGE SAMENWERKING OF WERKEN OP PROJECTBASIS

Met enkele bedrijven heb ik een langdurige samenwerking, zonder vaste uren. Hebben jullie binnen jullie bedrijf vaker klussen en behoefte aan een vaste vormgever op freelance basis? Wellicht kunnen we samenwerken! 

Een dergelijke samenwerking heb ik momenteel met

Damen Yachting - CMYK_Damen Yachting - CMYK.png
190484 Delta Platform logo geen payoff RGB_Delta Platform.png
SCALDA LC FC.png
MIIX Agency.png.webp

PERSOONLIJK ONTWERP

KAARTEN & MEER

Ook voor persoonlijk ontwerpen kun je bij Studio Melt terecht. Misschien ben jij op zoek naar het perfecte geboortekaartje, een unieke uitnodiging voor jullie bruiloft, een geïllustreerd portret of kan je CV wel een mooie opmaak gebruiken. Met liefde verwerk ik jullie persoonlijke wensen in deze ontwerpen. We maken er samen iets prachtigs van!

67502994_894978660846837_3554312052799438848_o.jpg
90010.jpg
IMG_8599.jpg
IMG_3554_edited.jpg
 
vorm-22.png
DSC05250_edited.jpg

DE PERSOON ACHTER STUDIO MELT

RENSKE LORIER  |  35 JAAR  |  VLISSINGEN

Positief, enthousiast, creatief... 
In 2016 begon ik vrij onervaren maar vol enthousiasme met Studio Melt. Sinds dat moment heb ik met veel plezier talloze ontwerpen gemaakt en daarbij veel geleerd, gewoon door te doen. Waar ik begon met het maken van simpele logo's in Photoshop (no-go) wil ik nu echt een verschil maken voor mijn klanten, door het ontwerpen van een volledige branding. Samen met mijn klant dieper ingaan op het bedrijf, de visie en de gewenste doelgroep en vervolgens een huisstijl vormen die tot in de puntjes uitgedacht is. En dus zijn werk doet! Als ik met iemand samenwerk vind ik het belangrijk dat het contact vlot verloopt, en vooral ook leuk is. Niet te formeel - een kletspraatje, een goed gesprek.