IDEAS MELTING TOGETHER

Wil je iets laten ontwerpen? Samen gaan we zorgen voor een geweldig resultaat! Eerst verdiepen we ons samen in het doel dat je wilt behalen, omdat een ontwerp meer moet zijn dan alleen mooi. Vervolgens ga ik met jouw ideeën en wensen aan de slag tot er een creatief, professioneel en zo nodig commercieel ontwerp is ontstaan!

vorm-22.png
Vrouw met laptop
Smilinn-website.jpg
vorm-22.png

BRANDING
DRUKWERK
VORMGEVING

Uniek    |      Persoonlijk    |     Opvallend

flyer1.jpg
IMG_8599.jpg

BRANDING
HUISSTIJL & PROMOTIEMATERIAAL

VORMGEVING
DIGITAAL- OF DRUKWERK

PERSOONLIJK ONTWERP
KAARTEN & MEER

Samen gaan wij op zoek naar de look die jouw bedrijf de juiste uitstraling geeft! Dit gaat verder dan alleen een logo ontwerpen. We ontwerpen een huisstijl met bijpassend promotiemateriaal. Lees meer over het branding traject van Studio Melt.

Geen huisstijl nodig, maar wel mooie en professionele ontwerpen voor je bedrijf? Kaartjes, folders, bestickering, verpakkingen. Instagram templates, opmaak van een jaarverslag.. Alles wat nodig is! 

Ook voor persoonlijke ontwerpen kun je bij Studio Melt terecht! Misschien ben jij op zoek naar het perfecte geboortekaartje, een uitnodiging / huisstijl voor jullie bruiloft, of kan je CV wel een mooie opmaak gebruiken. 

naila-linn2.jpg

GEBOORTEKAARTJES

Geboortekaartjes zijn favoriet bij studio MELT! Het is super leuk om iets te kunnen betekenen voor de ouders in blije verwachting. Een geboortekaartje is voor veel mensen heel persoonlijk, en daarom maak ik ze ook graag op maat! Een ontwerp dat helemaal bij JULLIE past. 

Verwachten jullie een kindje en wil je een geboortekaartje laten maken? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden & prijzen te bespreken.

OPDRACHTGEVERS STUDIO      ELT 

Enkele van studio MELT'S opdrachtgevers, uit zowel België als Nederland.

AMELSlogo_CMYK.png
Logo_RoompotProjects_RGB.png
Logo_definitief-01.png
LOGO-TARGET.png
Logo-01.png